25 Haziran 2008 Çarşamba

Paper-cut


Bu kaatı örneğini ">bloglarda buldum

Bundan sonra yabancı bloglarda rasladığım bu çalışmaları ben de burada yayımlayarak kaatının evrenselliğini sergilemeye devam edeceğim.
Bildiğiniz örnekler ve sizin kaatılarınız varsa yazmam ve yayımlamam için bana haber verin lütfen.

4 yorum:

Halenze dedi ki...

hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. ben geldimmm artık bende blogspottayım. ben kaatı sanatının b kadar ilginç olduğunu bilmiyodum. çok keyifli gerçekten. bu arada sitemde sizi eğlendirecek yazılar var:)) tarifde koydum. beklerim çok öptüm.

uykucu dedi ki...

merhaba sizi yeni keşfettim bende geleneksel türk el sanatlarında y.l yapıyorum kaatıyı ordan öğrendim 3-5 kaatıda yaptım kendi bloğuma eklerim yakında(bir foto çekemedim) ordan isterseniz alabilirsiniz,ama acayip sabır ve emek gerektiren yaparken sıkılıp arada yırtılıp atılası his uyandıran bir sanat:))eskilerde iyi sabır varmış ben ders için yaptım sonrasında bir daha cesaret edemedim..

leyya dedi ki...

tekrar merhaba ..blogcuda başlayıp kesintiye uğrayan(kötü ben yüzünden)) arkadaşlığı yeniden telafi için buradayım nalan hanımcım..bu kaatı çalışması çok ilginç bir o kadar da güzel geldi bana, sanırım modernize edilmiş bir çalışma olsa gerek..geçen yıl altunizade kültür merkezinde minyatür kursu aldım ben de.ebru minyatür birlikteliğine hayran oldugum için.fakat çanta dikmek hobisi baskın çıkınca ara verdim şimdilik.ebru denemelerim sürse de minyatür bir süre askıda kalacağa benziyor..malum büyük sabır ve emek işi..
şimdi sevgilerim ve selamlarımla ayrılıyorum ama umuyorum ki bundan sonra daha sık görüşeceğiz.iyi bayramlar diliyorum..

Adsız dedi ki...

Very good!