2 Şubat 2010 Salı

Bir Ebru Sergisi de İzmirden



İzmirde bulunan Nuri Pınar Atölyesinin sergisi bu gün açılıyor.
26 Şubata kadar açık kalacak sergiyi görebilme ve Nuri Pınar Hoca ve arkadaşları ile görüşebilmek umudu taşıyorum.
İzmirliler ve yolu bu ay İzmir e düşenler bu sergiyi mutlaka görmeli

5 yorum:

NuR dedi ki...

Bu, naif kadim sanatın, hem öğreteni hem üreteni olmanız ve çalışmalarınız kutlanmaya değer. Siz ve eserlerini paylaştığınız sanatçıların, emeklerine sağlık. Ebru ile yapılan, katlı kaatı, en sevdiğim:)

Meral Erdoğan dedi ki...

merhaba nalan hanim, blogunuza sevgili ashley'nin sayfasindan geldim... kaatı çok ilgimi çekti, her sey cok guzel gorunuyor gercekten... tebrik etmek istedim sizi.

cok sevgiler,

www.sendepisir.com dedi ki...

Nalan Hanım İzmir'den merhaba,
Bloğunuza Ufuk hanıma bıraktığınız notu merak ederek geldim. Bornova'da oturuyorum. Öğrettiğiniz sanat dalını çok merak ettim. Yapılanları gördüm çok hoşuma gitti. Kaatı sanatını ilk kez duydum ve ilgimi çekti. Tekrar İzmir'e gelirde haberdar ederseniz çok mutlu olur öğrenip yapmak isterim. Başarılar........
Nilgün

nalan dedi ki...

Sevgili Niloş,
son yazıyı okuduysanız çalışmamızın devamını arkadaşlarımızın emeklerinin sergisinigezmeye giderek orada İzmirde yaşayan kaat'ı ustası sevgili kardeşim Haluk Kürkçüoğlu ile tanışıp ondan bu sanatı öğrenme şansına sahipsiniz.
Kendisi bu sanatı en iyi icra edenlerden biri olduğu gibi tevazuu efendiliği ve kadirbilirliği ile de kendisinden çok şey öğrenilebilir sanatçılardandır.
Nem de İzmir egelirsem sizinle görüşmeyi çok isterim.Ankaraya yolunuz düşerse de aynı memnuniyetle sizi burada da görmek isterim.
Kaatı sanatına gösterdiğiniz ilgiye ve eğenilerinizi ulaştırdığınız için teşekkür ederim.

www.sendepisir.com dedi ki...

Nalan hanım bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ankara Koru'da 10 yıl yaşadık,Ankara'yı çok seviyorum, geldiğimde uygun olursa görüşmek isterim. Benimde int'te sendepişir.com adı altında yemek sitem var. Kendi yarattığım lezzetleri başkaları ile paylaşmaya çalışıyorum. Kaatı sanatı ile de mutlaka ilgilenmek istiyorum. Sevgiler, Hoşçakalın....