9 Temmuz 2009 Perşembe

IZMIRDE SERGIYE KATILDIK

Ankarada actigimiz sergilerin kapanisinin akabinde Izmir Karsiyaka Belediyesi Carsi sanat Galerisinde Geleneksel Sanatlari Karsiyaka Belediyesinin Kultur Faaliyetlerinden olan Geleneksel Turk Susleme Sanatlari Sergisine katilmamiz icin davet aldik.Acmis olduklari hat,tezhip kurslarinin yil sonu sergisinde onumuzdeki yil acmayi dusundukleri kat`i (kaat`i)sanatinai tanitmak ve bilgi vermek icin bizdende eserler istemislerdi.Sayin Zehra Zihnioglu bana ve arkadaslarima bu teklifi iletince sevinerek kabul ettik.








Sergiye katilacak calismalarimizi tesbit edip hazirladik ve katilimci arkadaslarimizdan Melike Colakoglunu bizi temsil etmek uzere Izmire gonderdik.

Bu sergiyi ben de gormeyi ve bizzat katilmayi cok isterdim fakat tarihler benim Amerika yolculugumdan hemen onceki gunlere denk geldiginden gidebilmem mumkun olmadi.

Sonucta onemli olan ;calismalarimizin orada sergilenmesi idi.

Sevgili Melike bir hafta boyunca Izmirde kalarak bizi temsil etti.Izlenimlerinitelefon ve mailleriyle bize iletti.


Melike bu seyahatte hem kaati sanati adina hem bizlerin calismasinin degerlendirilmesinde guzel seyler duyup ilgi ve begenilerle karsilasmaktan mutlu olmustu.
Hem de orada yeni arkadaslar dostlar edinmis ve mutlu olmustu.

Biz de Ankaradaki izmirliler DErnegi bunyesindeki Kaati Sanatini Duydunuz mu?projesinin 3. kez hem de Izmirde sergilenmesinden son derece memnun olduk.Karsiyaka Belediye Baskani ve Belediye yetkililerine buradan da tesekkur edip Turk Susleme Sanatlarina duyurduklari ilgi ve ogrenme firsati verdikleri icin yurekten sevgi ve minnet duygularimizi iletiyoruz

1 yorum:

anneminkizıyim dedi ki...

Harika calismalar, ziyaretcilerinde zaten yogun ilgisinden belli oluyor. El emegi verilince basari süphesiz, emeklerinize saglik canim, sevgiler...basarilar....